Ta del av kommande evenemang i butiken och restaurangen.
Vi håller även löpande styckningskurser.

STYCKNINGSKURS
mars
4

STYCKNINGSKURS

Styckning handlar om anatomi och att ta vara på så mycket av djurkroppen som möjligt.

Styckkursen är framtagen för att gå igenom alla viktiga moment inom styckteknik. Du får lära dig hygien, knivkunskap, styckning av vilt eller lamm samt styckning av fågel.

Under kursen ingår det middag och du får även med dig ditt egna styckade kött hem.

Pris: 1595:- kr inkl. moms

Kommande kurstillfällen: 
4 mars 2025

Boka via:
order@limhamnskottovilt.se

Bokningen är först bekräftad efter betalning. Köpet är bindande och biljetterna går ej att ändra el betalas tillbaka.

Visa evenemang →

FARS DAG
nov.
10

FARS DAG

FARS DAG 10 NOV

Söndagen den 10 november firar vi fars dag! I restaurangen erbjuder vi en 3-rätters meny från 12:00 - 21:30. Sista sittningen kl 19:00

Bjud in pappa och boka bord redan idag!

Visa evenemang →
STYCKNINGSKURS
okt.
29

STYCKNINGSKURS

Styckning handlar om anatomi och att ta vara på så mycket av djurkroppen som möjligt.

Styckkursen är framtagen för att gå igenom alla viktiga moment inom styckteknik. Du får lära dig hygien, knivkunskap, styckning av vilt eller lamm samt styckning av fågel.

Under kursen ingår det middag och du får även med dig ditt egna styckade kött hem.

Pris: 1595:- kr inkl. moms

Kommande kurstillfällen: 
29 okt 2024

Boka via:
order@limhamnskottovilt.se

Bokningen är först bekräftad efter betalning. Köpet är bindande och biljetterna går ej att ändra el betalas tillbaka.

Visa evenemang →
Mors Dag
maj
26

Mors Dag

Fira kära mamma med en 3-rätters meny i vår restaurang.

Vi öppnar kl 12:00 och sista sittningen är kl 18:00

Bjud in mamma och boka bord! Varmt välkomna!

Visa evenemang →
Alla hjärtans dag
feb.
14

Alla hjärtans dag

Fira kärleken med en 3-rätters meny på Strandgatan 17.

♡♡♡

En rödbetscarpaccio med getost till förrätt, 4 veckors hängd ryggbiff och entrecote till huvudrätt och givetvis choklad till dessert, i form av en kladdkaka på vårt vis.

Vinpaket går att välja till på plats.

Boka bord!

Visa evenemang →
STYCKNINGSKURS
jan.
22

STYCKNINGSKURS

Styckning handlar om anatomi och att ta vara på så mycket av djurkroppen som möjligt.

Styckkursen är framtagen för att gå igenom alla viktiga moment inom styckteknik. Du får lära dig hygien, knivkunskap, styckning av vilt eller lamm samt styckning av fågel.

Under kursen ingår det middag och du får även med dig ditt egna styckade kött hem.

Pris: 1595:- kr inkl. moms

Kommande kurstillfällen: 
22 jan 2024
19 feb 2024

Boka via:
order@limhamnskottovilt.se

Visa evenemang →
STYCKNINGSKURS
nov.
27

STYCKNINGSKURS

Styckning handlar om anatomi och att ta vara på så mycket av djurkroppen som möjligt.

Styckkursen är framtagen för att gå igenom alla viktiga moment inom styckteknik. Du får lära dig hygien, knivkunskap, styckning av vilt eller lamm samt styckning av fågel.

Under kursen ingår det middag och du får även med dig ditt egna styckade kött hem.

Pris: 1595:- kr inkl. moms

Kommande kurstillfällen: 

9 okt 2023
27 nov 2023
22 jan 2024
19 feb 2024

Boka via:
order@limhamnskottovilt.se

Visa evenemang →
JULÖLSPREMIÄR
nov.
24

JULÖLSPREMIÄR

Fredagen den 24:e november presenterar vi årets julöl från Sibbarps husbryggeri - Celebration Lager Christmas Edition & Winter Warmer. Till ölen serverar vi en plocktallrik med chark och ost.

Eventet äger rum på vår uteservering mellan 16:00-19:00.

Pris för 2 öl och plocktallrik: 245:-

Vi tar inga bokningar, det är bara att droppa in!

Visa evenemang →
FARS DAG MIDDAG
nov.
12

FARS DAG MIDDAG

Fira pappa med en härlig 3-rätters söndagsmiddag. Öppet för bokning från 12:00-17:00

MENY:
Krämig hummersoppa med crudité på fänkål och majs

Helstekt hängmörad ryggbiff med pommes Anna, dragonsås och variation på rotfrukter

Chokladmousse med cognac, mynta och rökt flingsalt

BOKA BORD

Visa evenemang →
SKÅNSK GÅSMIDDAG
nov.
10

SKÅNSK GÅSMIDDAG

På Mårtensafton, fre 10 nov, serverar vi klassisk skånsk gåsmiddag i restaurangen.

MENY:
Svartsoppa med krås

alternativt: skogssvampssoppa

Confiterat gåsbröst och lår med sockerbrynt potatis, äpplen, sviskon, rödkål och gräddig gåssky

Skånsk äppelkaka med creme anglaise

695:- kuvert

BOKA BORD

Visa evenemang →
WAGYU PROVNING
okt.
17

WAGYU PROVNING

Välkomna till en exklusiv provning av Wagyu, världens dyraste kött.

Vi tar med er med på en resa i Wagyuns värld. Ni får veta mer om köttet och dess ursprung, olika styckdetaljer, tillagningssätt och framförallt så får ni smaka på rätter som tillagas på plats.

Pris: 1195:-

Finns möjlighet att köpa till dryck på plats.

Boka via order@limhamnskottovilt.se

Visa evenemang →
MORS DAG MIDDAG
maj
28

MORS DAG MIDDAG

MORS DAG 28 MAJ

Fira mamma med en somrig 3-rätters meny på Strandgatan 17.

Öppet 14:00 - 20:00

För bokning skicka e-mail till:
boka@limhamnskottovilt

Visa evenemang →
Wagyu provning
maj
9

Wagyu provning

Våra köksmästare bjuder in till en exklusiv provning av Wagyu, världens dyraste kött.

Christoffer och Robin tar er med på en resa i Wagyuns värld. Ni får veta mer om köttet och dess ursprung, olika styckdetaljer, tillagninssätt och framförallt så får ni smaka rätterna dom tillagar på plats.

Pris: 995:-

Finns möjlighet att köpa till dryck på plats.

Boka via order@limhamnskottovilt.se

Visa evenemang →
SURF'N TURF
maj
6

SURF'N TURF

Gästspel i vår  restaurang lördagen den 6 maj. 🎉🎉🎉

F.d. stjärnkocken Mattias Harbeck tar över köket. Han kommer bjuda på en makalös meny som kombinerar det bästa från havet och den skånska myllan.

Med många års erfarenhet som kock på några av Göteborgs bästa krogar, styckare och numera "fiskgubbe" på @nordsjofisk, kan ni känna er säkra på en riktigt lyxig kväll!

Begränsat antal platser i restaurangen denna kväll. Serveringen börjar kl 18:00

För bokning, skicka ett e-mail till:
order@limhamnskottovilt.se 

Visa evenemang →
WAGYU PROVNING
maj
2

WAGYU PROVNING

Våra köksmästare bjuder in till en exklusiv provning av Wagyu, världens dyraste kött.

Christoffer och Robin tar er med på en resa i Wagyuns värld. Ni får veta mer om köttet och dess ursprung, olika styckdetaljer, tillagninssätt och framförallt så får ni smaka rätterna dom tillagar på plats.

Pris: 995:-

Finns möjlighet att köpa till dryck på plats.

Boka via order@limhamnskottovilt.se

Visa evenemang →
ÖL & RÖK
apr.
20

ÖL & RÖK

ÖL & RÖK

En öl och matprovning på vår uteservering i samarbete med Sibbarps Husbryggeri.

Under provningen får du utmana dig själv och kombinera olika maträtter till olika öl – hur upplever du smakkombinationerna?

Vi serveras olika sorters chark, kött från vår rök samt något sött.

Pris: 499:-

För bokning, skicka e-mail till:
order@limhamnskottovilt.se

Visa evenemang →
CHARKUTERIER - En smakresa genom europa
apr.
4

CHARKUTERIER - En smakresa genom europa

Våra köksmästare bjuder in till en provning av charkuterier fån europa. Det blir en resa genom Europa där Christoffer och Robin guidar er från land till land med några av deras favoritländer och deras chark.

Pris: 499:-

Finns möjlighet att köpa till dryck på plats

Boka via order@limhamnskottovilt.se

Visa evenemang →
UDDA STYCKDETALJER
mars
14

UDDA STYCKDETALJER

Våra köksmästare bjuder in till denna provning i - Udda Styckdetaljer

Det blir en spännande resa genom djurets anatomi, ni får prova detaljer som ni kanske vanligtvis inte använder hemma i ert kök. Christoffer och Robin tillagar 5 olika köttdetaljer som ni sen får smaka. Ni blir tipsade om tillagningssätt, smaker och massa annat.

Låt er bli inspirerade under denna kväll som äger rum i vår restaurang på Strandgatan 17 i Limhamn.

Pris: 499:-

Det finns möjlighet att köpa till dryck på plats.

Boka via order@limhamnskottovilt.se

Visa evenemang →
Jul på Limhamn
nov.
26
till 27 nov.

Jul på Limhamn

Jul på Limhamn är magisk och stämningsfull, fylld med underbara möten!

Här bubblar det av livskraft, kreativitet och energi!
Här är mysfaktorn hög. Julbelysning som sprider ljus och värme under hela december.
Underbara små butiker med julklappar för alla! Mysiga restauranger och caféer med bästa maten/fikat och hänget!
Här är det lätt att bara vara!
Handla med HJÄRTAT handa LOKALT!
Julmarknad på Limhamns torg!
Vår årliga underbara Julmarknad är tillbaka på Limhamns torg!
Julmarknaden innehåller allt det som en klassisk, traditionell julmarknad ska innehålla.
Här finns både mat och konsthantverk. Danska äppleskivor, nygrillad korv, hemmagjorda karameller, handgjord keramik och grafik. Nyslungad honung, fårskinn och tovade produkter, marsipan, choklad, julsenap och julblommor och mycket mer! Massor av levande julmusik från vår scen för både barn och vuxna. Dans kring granen, Limhamns Brassband och Malmö stads Lucia m fl.

Plats: Limhamns torg
lördag 26 november kl 11.00–16.00
söndag 27 november kl 11.00–ca 17.00

Visa evenemang →
JULÖLSPROVNING
nov.
18

JULÖLSPROVNING

Fredagen den 18:e november presenterar vi årets julöl från Sibbarps husbryggeri - Celebration Lager Christmas Edition & Winter Warmer. Till ölen serverar vi så klart husets griljerade julskinka med vörtbröd och senap.

Eventet äger rum på vår uteservering mellan 16:00-19:00

Pris för 2 öl och plocktallrik: 245:-

Vi tar inga bokningar, det är bara att droppa in!

Visa evenemang →
Mårten gås
nov.
10
till 12 nov.

Mårten gås

Kom till vår restaurang helgen 10-12 november och för en klassisk Skånsk gåsamiddag.


Meny

Svartsoppa med krås, alternativ
Krämig jordärtsskocks soppa, mandel, tryffelolja & spröda chips

Gåsbröst & confiterat lår med sockerbrynt potatis & äpple
Sviskon, rödkål & gräddig gåssky

Skånsk äpplekaka med creme Anglaise
659:-


Vår Mårten gås meny går även att beställa som catering mellan 4e nov - 26 nov.

Visa evenemang →

Våra kurser

  • Styckningskurs

    Styckning handlar om anatomi och att ta vara på så mycket av djurkroppen som möjligt.

    Styckkursen är framtagen för att gå igenom alla viktiga moment inom styckteknik. Du får lära dig hygien, knivkunskap, styckning av vilt eller lamm samt styckning av fågel.

    Under kursen ingår det middag och du får även med dig ditt egna styckade kött hem.

    Pris: 1595:- kr inkl. moms

    Kommande kurstillfällen:
    4 mars 2025